• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cannelloni cu carne de vita

Cannelloni cu carne de vita

18 iunie 2015
in Retete culinare
A A

 500 g carne tocata de vita, o ceapa mica, 1 morcov, 5 catei usturoi, 5 frunze busuioc, sare, piper, oregano, ardei iute pisat, ulei de masline, o conserva rosii in bulion, o cutie cannelloni, 300 g mozzarella, unt pentru uns vasul.

 Se toaca marunt ceapa, morcovul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata, amestecând din când in când pâna ce carnea isi schimba culoarea. Se pun rosiile tocate, iar când incep sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat, dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora. Când sosul este gata, se lasa putin sa se raceasca, apoi se umplu cu acest amestec rulourile de cannelloni, ajutându-ne de o lingurita. Intr-un vas de Jena uns cu unt se pun rulourile umplute, deasupra se presara mozzarella rasa si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Gem de capsuni si rubarba

 1 kg capsuni, 700 g rubarba, 1 kg zahar, 2 linguri suc proaspat de lamâie, o pastaie vanilie.

 Capsunile se spala, se curata de codite si se taie in doua. Tijele de rubarba se spala si se taie bucati mici. Pastaia de vanilie se despica pe jumatate si se scot semintele. Intr-un vas se pun capsunile, rubarba, semintele de vanilie, zaharul si se lasa la macerat timp de 2 ore. Se pune vasul la fiert, la foc mic, aproximativ o ora. Dupa un timp, gemul incepe sa fiarba si sa formeze spuma, care se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere. Când gemul a scazut suficient de mult si s-a fiert, se stinge focul si se lasa putin sa se racoreasca. Gemul se pune in borcane pe care le sterilizam in cuptor timp de 20 de minute, la foc foarte mic.

ShareTweet
Articolul precedent

Inovatii de top puse la index

Urmatorul Articol

Dusmanii tenului catifelat

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Dusmanii tenului catifelat

Filmele cu extraterestri – o perdea de ceata?

Presedinti si atentate esuate

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.