• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 23 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 23 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciorba de oase Garf

Ciorba de oase Garf

12 februarie 2003
in Retete culinare
A A

     700 g oase garf, 80 g morcovi, 80 g telina, sare, 80 g gulii, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 lingurita boia, 1 lingurita sofran, 1 lingurita piper boabe, 1 legatura frunze de patrunjel, 1 legatura frunze de telina, 3-4 boabe de enibahar, 1 ou, 100 g faina.Se spala oasele si se pun la fiert in 2 l apa rece. Dupa ce da in clocot se indeparteaza spuma formata, se adauga putina sare si se fierb 15 minute la flacara mica. Se introduce ceapa curatata, usturoiul, apoi se condimenteaza cu piper, enibahar, boia dulce. Dupa 30 minute se adauga zarzavatul curatat, frunzele de patrunjel si de telina, apoi se lasa la fiert pâna ce se fragezeste carnea. Intre timp din faina, ou si putina sare se face un aluat solid, care se lasa 10 minute in dospire. Apoi se razuieste pe razatoarea mare, dupa care se mai lasa 10 minute la uscat. Supa se strecoara usor printr-un tifon, se fierbe din nou, se adauga aluatul ras si se fierbe. Coasta se despica. Se serveste fierbinte. Oasele carnoase se servesc cu castraveti murati.

ShareTweet
Articolul precedent

3 – 9 februarie

Urmatorul Articol

Rulada Printesei

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Tragedia lui Bismark

Secolul XXI - performante medicale

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.