• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

10 mai 2006
in Retete culinare
A A

4-6 dovlecei, 350 g carne tocata, o legatura patrunjel verde, o legatura marar, o legatura ceapa verde, pasta de rosii sau 4-5 rosii, ulei, 2-3 linguri cu smantana, 2 oua crude, 1/2 pachet cuburi de soia, 2-3 linguri cu orez.

 

Se fierb cuburile de soia pana se inmoaie bine. Se taie marunt cozile de ceapa. Se calesc in ulei incins ceapa si cuburile de soia, se dau prin masina de tocat si se amesteca bine cu carnea tocata. Se bat ouale spuma. Se fierbe putin orezul. Se amesteca verdeata tocata, ceapa, orezul, oul si carnea tocata. Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua, se scobesc de miez, nu prea mult, si se umplu. Din compozitia ramasa umplem 4 ardei grasi, facem cateva sarmale in frunze de varza si frunze de vita. Se asaza intr-o cratita, se toarna apa, ulei sau unt, pana la jumatatea dovleceilor. Se pune sa fiarba iar cand a scazut apa se adauga sos de rosii, verdeata tocata, sare si se dau la cuptor sa mai fiarba putin. Dupa ce au fiert, se toarna 3-4 linguri cu smantana in care se amesteca o lingurita de faina. Se mai lasa sa dea doua clocote.

ShareTweet
Articolul precedent

Sfinti ai inceputului de mai

Urmatorul Articol

Goana dupa petrol declanseaza cutremure!

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Goana dupa petrol declanseaza cutremure!

Misterul firului de paianjen

Un disc nocturn produce agitatie in Malaesia

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.