• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ficatei de pasare in sos

Ficatei de pasare in sos

3 noiembrie 2020
in Retete culinare
A A

 Ficatei de pasare, suc de lamaie, ulei, pesmet, 1-2 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se prajesc ficateii in ulei, fara sare. Cand s-au rumenit, se scot pe o farfurie. Se prepara un sos din ulei, suc de lamaie, putin pesmet fin, usturoi zdrobit, apa sau supa. Se bate bine cu telul. Se pune intr-o cratita si se fierbe pana se leaga. In acest sos se pun ficateii si patrunjel verde tocat. Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana este gata.

Prajitura cu biscuiti si piersici

 500 g biscuiti, 1 kg piersici.

 Crema: 4 oua, 500 ml lapte, 250 g zahar, 2 linguri smantana, 2 linguri faina, vanilie sau 2 plicuri de crema de vanilie.

 Se ia o tava de cuptor patrata, se asaza biscuitii in strat. (Tava se unge cu unt sau ulei si se tapeteaza cu faina). Peste stratul de biscuiti se pun jumatati de piersica. Se prepara crema: se bat ouale, se adauga laptele in care s-a dizolvat zaharul, se pune smantana si se amesteca, apoi se incorporeaza usor faina si vanilia. Se toarna crema peste fructe si se da la cuptor. Cand este coapta, prajitura se scoate si se pune pe un platou.

ShareTweet
Articolul precedent

Trucuri discrete

Urmatorul Articol

OZN-urile – subiect electoral?

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

OZN-urile - subiect electoral?

Soldatul cu trei patrii

In cautarea planetei “superlocuibile”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.