• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 29 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 29 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Frigarui cu ciuperci la cuptor

Frigarui cu ciuperci la cuptor

19 octombrie 2014
in Retete culinare
A A

 500 g pulpa porc, 500 g ciuperci, sare, piper, rozmarin.

 Se taie carnea de porc cubulete potrivite ca marime. Se curata ciupercile. Pe bete de frigarui, se alterneaza o bucata de carne, o ciuperca si tot asa pâna se completeaza frigaruia. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, apoi se pun intr-o tava care se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc iute. Dupa aproximativ 30 minute se indeparteaza folia de aluminiu si se da din nou la cuptor pâna se rumeneste deasupra.

Tarta cu mere

 Aluat: 225 g faina, 100 g unt, 2 linguri zahar vanilat cu scortisoara, 1 ou, o lingura apa rece, sare.
 Umplutura: 1 kg mere, 250 g zahar, scortisoara macinata.

 Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apa rece, sarea, iar la sfârsit faina cernuta si se amestaca pâna se obtine un aluat elastic care nu se lipeste. Se inveleste aluatul intr-o folie si se da la frigider pentru 30 de minute. Dupa aceea se scoate aluatul din frigider si se intinde o foaie potrivita pe care o asezam peste forma de tarta unsa in prealabil cu unt. Se taie de pe marginile formei excesul de aluat cu un cutit si se inteapa aluatul cu furculita, pentru a nu se umfla in cuptor.

 Merele se spala, se curata de coaja, se taie cuburi, apoi se calesc impreuna cu zaharul si scortisoara, pâna când scade aproape toata zeama. Se lasa sa se raceasca si se pun peste aluatul de tarta. Deasupra se intind câteva fâsii de aluat si se da la cuptor timp de 30 de minute, pâna devine rumena. Tarta se lasa la rece inainte de a fi taiata.

ShareTweet
Articolul precedent

Arome relaxante

Urmatorul Articol

Dovezi care nu pot fi validate stiintific

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Dovezi care nu pot fi validate stiintific

Madagascar, tinta dificila

Undele gravitationale, azi le vedem si... nu-s?!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.