• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Frigarui cu ciuperci la cuptor

Frigarui cu ciuperci la cuptor

19 octombrie 2014
in Retete culinare
A A

 500 g pulpa porc, 500 g ciuperci, sare, piper, rozmarin.

 Se taie carnea de porc cubulete potrivite ca marime. Se curata ciupercile. Pe bete de frigarui, se alterneaza o bucata de carne, o ciuperca si tot asa pâna se completeaza frigaruia. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, apoi se pun intr-o tava care se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc iute. Dupa aproximativ 30 minute se indeparteaza folia de aluminiu si se da din nou la cuptor pâna se rumeneste deasupra.

Tarta cu mere

 Aluat: 225 g faina, 100 g unt, 2 linguri zahar vanilat cu scortisoara, 1 ou, o lingura apa rece, sare.
 Umplutura: 1 kg mere, 250 g zahar, scortisoara macinata.

 Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apa rece, sarea, iar la sfârsit faina cernuta si se amestaca pâna se obtine un aluat elastic care nu se lipeste. Se inveleste aluatul intr-o folie si se da la frigider pentru 30 de minute. Dupa aceea se scoate aluatul din frigider si se intinde o foaie potrivita pe care o asezam peste forma de tarta unsa in prealabil cu unt. Se taie de pe marginile formei excesul de aluat cu un cutit si se inteapa aluatul cu furculita, pentru a nu se umfla in cuptor.

 Merele se spala, se curata de coaja, se taie cuburi, apoi se calesc impreuna cu zaharul si scortisoara, pâna când scade aproape toata zeama. Se lasa sa se raceasca si se pun peste aluatul de tarta. Deasupra se intind câteva fâsii de aluat si se da la cuptor timp de 30 de minute, pâna devine rumena. Tarta se lasa la rece inainte de a fi taiata.

ShareTweet
Articolul precedent

Arome relaxante

Urmatorul Articol

Dovezi care nu pot fi validate stiintific

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Dovezi care nu pot fi validate stiintific

Madagascar, tinta dificila

Undele gravitationale, azi le vedem si... nu-s?!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.