• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Gris cu fructe

Gris cu fructe

11 iulie 2022
in Retete culinare
A A

 500 ml lapte, 200 g gris, 3-4 linguri zahar, o lingura unt, pesmet, vanilie, coaja de lamaie, scortisoara, fructe din compot fara samburi.

 Se pune grisul cu laptele sa fiarba cu zahar, vanilie si coaja de lamaie rasa, amestecandu-se mereu sa nu se prinda si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca apoi cu fructele si se rastoarna pe un platou. Se rumenesc in unt sau ulei 3-4 linguri cu pesmet, se amesteca fara sa se arda. Se da deoparte, se pune zahar si scortisoara, se amesteca, se toarna peste gris. Cine doreste serveste si cu frisca.

Inghetata de visine

 500 g visine, 500 ml lapte, 250 g zahar, 1 pahar apa, sucul de la o lamaie.

 Se spala bine visinele, se scot samburii, se zdrobesc si se strecoara prin sita. Pentru un pahar de suc de visine se pun cate 2 linguri cu zahar dizolvat in lapte. Se adauga suc de lamaie. Se pune in forme si se da la congelator.

ShareTweet
Articolul precedent

Atentie la soare

Urmatorul Articol

Si senatul Braziliei intreaba de OZN-uri

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Si senatul Braziliei intreaba de OZN-uri

Biblioteca de sub pamant

Vom trai cu oameni clonati? (2)

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.