• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

9 aprilie 2015
in Retete culinare
A A

 500 g carne de miel, 100 g masline verzi, 2 linguri ansoa maruntit, ulei de masline, cimbru verde, rozmarin verde, usturoi pisat, o lingura unt, o ceasca vin, o ceasca supa de miel, sos de rosii, sare, piper.

 Carnea de miel se spala si se usuca pe prosoape absorbante. Se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru câteva ore la frigider. Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pâna isi schimba culoarea. Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza, se incorporeaza ansoa, sare si piper dupa gust. Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea pâna se patrunde.

Tort cu fructe si nuci

 Blat: 7 oua, 200 g de miere, 200 g de faina, 50 g de miez de nuca tocat marunt, o lingurita praf de copt, 3 linguri ulei.

 Umplutura: 1 castronel cu fructe (piersici, caise, ananas din compot) taiate cubulete, 500 ml de frisca, 4 pachetele întaritor de frisca, 2 linguri miere, 100 g miez de nuca taiata, 1 pachet gelfix.

 Se bat ouale spuma, apoi se adauga mierea si 50 ml de apa fierbinte. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in amestecul cu oua. Se adauga si uleiul. Se coace 35-40 de minute. Separat, se bate frisca si întaritorul pentru frisca, apoi se îndulceste cu miere. Se amesteca bine cu fructele si apoi se încorporeaza gelifiantul. Se taie blatul în jumatate si se umple cu frisca. Se orneaza cu frisca, feliute de lime si se tapeteaza cu nuca macinata si caramelizata.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 13-19 aprilie 2015

Urmatorul Articol

9 aprilie 1413 – Încoronarea lui Henric al V-lea al Angliei

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

9 aprilie 1413 – Încoronarea lui Henric al V-lea al Angliei

Jean-Paul Belmondo sau despre frumosii urâti ai marilor orase

Un razboi de la care se asteapta Mântuirea

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.