• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 24 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Paste cu legume

Paste cu legume

24 iunie 2009
in Retete culinare
A A

400 g paste (penne), 2 dovlecei, 2 vinete mici, 2 ardei rosii, 400 g rosii cherry, 4 cepe, 2 catei de usturoi, 100 ml ulei de masline, o lingura cimbrisor, frunze de busuioc proaspete, 18 bulgarasi de mozzarella, sare, piper.

Dovleceii si vinetele ii spalam si ii taiem in doua, apoi in felii groase de jumatate de centimetru. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Ardeii copti si curatati se taie in fasii fine. Intr-o tigaie se incalzesc doua linguri cu ulei, se pune usturoiul si ceapa sa se caleasca usor, timp de 5 minute, dupa care le scoatem din tigaie. Mai adaugam putin ulei si prajim dovleceii. Schimbam uleiul, rumenim si vinetele, le scoatem din tigaie. Punem din nou in tigaie toate celelalte legume, le potrivim de sare si piper, presaram cimbrisor si lasam, acoperit, sa se caleasca timp de 20 de minute, fara a pune capacul. Adaugam rosiile si continuam inabusirea alte 5 minute. Intre timp, fierbem pennele in apa cu sare, aproximativ 10 minute, dupa care le scurgem. Intr-o salatiera punem pennele scurse, le stropim cu putin ulei si amestecam bine. Adaugam legumele fierte peste paste, amestecam din nou si ornam cu bulgari de mozzarella si frunze de busuioc. Se servesc cat sunt calde.

ShareTweet
Articolul precedent

Adam Mickiewicz – emblema a Varsoviei

Urmatorul Articol

Salata bulgareasca

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Salata bulgareasca

Decolteu perfect

Sa ne acceptam limitele

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.