• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 28 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 28 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pastravi prajiti, cu sos de smantana

Pastravi prajiti, cu sos de smantana

21 februarie 2018
in Retete culinare
A A

 4 pastravi, 250 g smantana, marar, patrunjel verde, sare, ulei pentru prajit, pesmet.

 Pastravii se curata si se spala bine, iar capetele se taie. Se sareaza si se umplu cu verdeata tocata. Se dau prin pesmet sau faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Pestele se asaza intr-un vas, se acopera cu smantana si se fierbe la foc mic 5-6 minute.

Tarta cu mere rapida

 100 g unt, 4 linguri zahar pudra, 3-4 mere mari, 2 oua, 4 linguri ulei, 5 linguri faina, 1 pachet praf de copt, 2 linguri lapte, putina sare, zahar pudra vanilat.

 Se amesteca faina cu uleiul, un ou, sare, praful de copt si laptele. Se framanta un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie rotunda, se asaza intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se ridica aluatul pe marginile formei, pana la jumatatea acesteia. Se curata merele de coaja si se taie felii. Se freaca untul cu zaharul pana devine cremos, se adauga al doilea ou si merele, se amesteca bine, apoi se toarna compozitia in forma, peste foaia de aluat. Se coace la foc iute 25-35 minute. Se desface forma, se asaza tarta pe o farfurie si se pudreaza deasupra cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Ochii va tradeaza varsta

Urmatorul Articol

Pentagonul investigheaza fenomenul OZN

Articole Similare

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Urmatorul Articol

Pentagonul investigheaza fenomenul OZN

James Bond, variante feminine nefericite

Provocari pentru 2018

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

21 august 1810 – Dieta suedeza îl proclama print mostenitor pe generalul Bernadotte

25 august 2025

În august 1810, Dieta suedeza (Riksdag) a luat o decizie care avea...

Citeste mai departe
Blitz

Actori în roluri de cosmar

25 august 2025

În ultimele decenii, cinefilii au avut prilejul sa vada numeroase productii cinematografice...

Citeste mai departe
Blitz

Misionarism digital

25 august 2025

Vaticanul încurajeaza propagarea mesajului crestin prin intermediul retelelor de socializare pentru a...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Deformatie osoasa dureroasa

25 august 2025

Un cititor al revistei Magazin ne-a solicitat prezentarea celor mai importante aspecte...

Citeste mai departe
Femina Club

„Dusmanii” parului

25 august 2025

Vara, cu soare, vacante la mare, cu mult timp petrecut în aer...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 25-31 august 2025

25 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit vremea potrivita pentru vacante, socializare, romantism, sport si...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.