• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de curcan cu pere si migdale

Piept de curcan cu pere si migdale

21 august 2015
in Retete culinare
A A

 4 fasii piept de curcan, o para, 80 g fulgi migdale, 80 g zahar, 2 felii paine, condimente, legume: broccoli, conopida, morcov, pastarnac, mazare, boabe porumb.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cele doua felii de paine si para, care se taie feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se inabusa bine. Se ia cate o fasie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de paine, pe ele rulourile, de jur imprejur se pun legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, un pic de zahar brun si se amesteca pana se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se toarna peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza cu fulgi de migdale.

Negresa de post

 250 gr zahar pudra, 250 ml apa, o lingurita praf de copt, 125 ml ulei, 500 g faina alba, 250 g nuca macinata, 3 linguri cacao, 50 g stafide, 400 g gem.

 Toate ingredientele se pun intr-un castron si se mixeaza foarte bine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in ea. Se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Cand e gata, se pune deasupra glazura facuta dintr-un pahar de apa, 3 linguri zahar si 2 linguri cacao. Glazura se fierbe pana se ingroasa, iar la sfarsit se adauga si un cubulet de margarina. Se toarna glazura fierbinte peste prajitura rece. Deasupra se presara nuca.

ShareTweet
Articolul precedent

Zburatorii apelor

Urmatorul Articol

Machiaj delicat

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Machiaj delicat

Demistificatori OZN cu ochelari de cal

Marea diversiune impotriva lui Hitler

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.