• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piure cu oua si costita

Piure cu oua si costita

7 noiembrie 2001
in Retete culinare
A A

             Sunt necesare: 1 kg de cartofi, nucsoara rasa, 200 g costita afumata, 2 ardei grasi rosii (sau 2 gogosari sau ardei kapia), cimbru, sare, piper, boia de ardei, 4 oua fierte tari, 100 g cascaval ras. Se fierb cartofii si se zdrobesc, preparându-se un piure spumos. Se taie costita în felii fine care se prajesc. Dupa ce se scot feliile de costita, în grasimea ramasa se pun ardeii taiati feliute si cimbrul. Se condimenteaza cu sare, piper si boia, apoi se pune totul în piureul de cartofi, se amesteca si se rastoarna într-o forma unsa. Ouale fierte tari se curata, se taie pe lung, în jumatate si se asaza pe piure cu galbenusul în sus. Se pun deasupra feliile de costita si cascavalul ras. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Se presara cimbru si se serveste piureul gratinat fierbinte.

ShareTweet
Articolul precedent

Sufleu cu branza

Urmatorul Articol

Psihologia perspectivelor

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

Psihologia perspectivelor

GLOBALIZAREA, SANSA SAU BLESTEM?

Cercetare stiintifica la... mare inaltime!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 decembrie 1872 – Descoperirea „corabiei-fantoma” Mary Celeste

8 decembrie 2025

Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

Pelicule despre armatele care au dominat Antichitatea

8 decembrie 2025

Civilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...

Citeste mai departe
Blitz

Descoperiri de exceptie la Dobrovat

8 decembrie 2025

În spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Autofagia si postul intermitent

8 decembrie 2025

Ideea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...

Citeste mai departe
Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 decembrie 2025

8 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.