• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Praz umplut

Praz umplut

21 martie 2017
in Retete culinare
A A

 10 fire praz gros, 4 linguri orez, 3 linguri ulei, 2 cepe, o lingura rasa faina, 1 pahar suc de rosii, o lingurita suc de lamaie.

 Se curata prazul, se opareste partea alba, se taie in bucati de 5-6 cm si apoi se scoate miezul. Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste prazul tocat, ceapa tocata si orezul fiert. Se condimenteaza, se amesteca bine si se umplu tuburile de praz. Se asaza in cratita. Se prepara un sos astfel: se caleste o jumatate de ceapa tocata fin, se amesteca bine cu faina, suc de rosii, sucul de lamaie si se lasa sa fiarba pana se obtine un sos bine legat, care se toarna peste prazul umplut. Se lasa la cuptor pana scade.

Fursecuri cu bezea

 250 g zahar pudra, 250 g unt, 250 g faina, 2 oua, vanilie, coaja rasa de lamaie, 1-2 linguri gem de caise.

 Se freaca untul cu doua linguri de zahar. Cand a devenit spumos se adauga galbenusurile, vanilia, coaja rasa de lamaie si treptat faina. Se intinde o foaie de aluat subtire de 4-5 mm si se taie in forme rotunde. Albusurile se bat cu restul de zahar pana se obtine o spuma tare. Pe fiecare rondea se pune un strat de albus. Se coc pe o tava, la foc domol. Cand sunt gata se unesc cate doua cu putin gem de caise la mijloc.

ShareTweet
Articolul precedent

Nu, de Ziua Indragostitilor!

Urmatorul Articol

Ten de star

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Ten de star

Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru?

Terorism „rosu” japonez

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.