1 pui, 2 cepe, 500 g sparanghel, 150 g suc de rosii, marar, usturoi, sare, piper.
Puiul se taie bucati, se asaza intr-o cratita cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute.
Fursecuri cu crema
250 g unt, 100 g zahar, 350 g faina, coaja de la o lamaie.
Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra, 2 linguri rom, 1 galbenus, o lingura nes, ciocolata.
Se freaca untul spuma cu zaharul, apoi se pune faina si coaja de lamaie. Se framanta bine si se fac bastonase, care se turtesc cu furculita. Crema se prepara din unt frecat spuma cu zaharul pudra, rom, galbenus si nes. Dupa ce fursecurile s-au copt, se lipesc cate doua cu crema si deasupra se pune o glazura din ciocolata topita.
Comentarii