• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

29 mai 2015
in Retete culinare
A A

 O pulpa superioara de curcan (600 g), o legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, o ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 2 linguri suc de mere.

 Se curata de coaja morcovii, marul si se dau pe razatoarea mica. Se curata ceapa, se taie cubulete si se caleste in unt fierbinte. Se adauga morcovii, marul si se inabusa impreuna 5 minute. Se condimenteaza, se adauga mustarul si putin rozmarin. Se desface carnea de pe os, se unge cu suc de mere, se presara cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Se intinde umplutura peste carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor cam o ora. Se scoate apoi rulada din folie si se frige pe gratar 30 de minute, intorcând-o pe toate partile.

Tarta cu capsuni

 Pentru aluat: 125 g unt, 75 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 250 g faina, 2 linguri apa.

 Pentru crema: 250 g mascarpone, 35 g zahar pudra, 200 ml frisca lichida.

 Untul si ouale se lasa la temperatura camerei. Se freaca untul taiat cubulete cu zaharul pudra. Se adauga galbenusul, faina si se framânta un aluat. Initial va fi sfarâmicios dar devine treptat ca o plastilina. Daca e greu de lucrat cu el se pot adauga 1-2 linguri de apa. Se pune aluatul in folie si se lasa la frigider 2 ore. Pentru crema, zaharul si brânza mascarpone se amesteca. Separat se bate frisca si se adauga la crema. Dupa ce a stat la frigider, se scoate aluatul si se lasa aproximativ o jumatate de ora la temperatura camerei, ca sa se poata lucra cu el. Se intinde intr-o forma de tarta cu hârtie de copt, se inteapa cu furculita inainte de a se da la cuptor. Se coace pâna ce aluatul devine auriu. Dupa ce se scoate din cuptor si se lasa la racit, se toarna crema mascarpone si se orneaza cu capsuni.

ShareTweet
Articolul precedent

Masti cu fructe

Urmatorul Articol

Conexiunea OZN – constiinta

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Conexiunea OZN – constiinta

Agent secret si pilot de curse

De la Cezar si mumii, la comunicarea între celule

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.