• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de vitel cu sos de usturoi

Pulpa de vitel cu sos de usturoi

28 iunie 2021
in Retete culinare
A A

 1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei.

 Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat ca pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajesc bucatile de carne. Se pun apoi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Se pun 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea este gata, iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjelul tocat.

Prajitura cu alune

 10 oua, 175 g faina, 500 g zahar pudra, 250 g alune, 175 g unt, vanilie, 1 pahar mic cu rom.

 7 oua intregi se bat cu 250 g zahar intr-un castron, pe baie de abur. Se adauga 125 g alune macinate, 3 oua, faina, untul topit, vanilia si se amesteca totul bine. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Separat, se fierbe un sirop din 250 g de zahar si un pahar cu apa. Se lasa sa se raceasca apoi se amesteca bine cu restul de alune prajite, macinate si cu romul. Prajitura gata coapta se rastoarna si se acopera cu aceasta compozitie.

ShareTweet
Articolul precedent

Crema adecvata

Urmatorul Articol

Opinii privind fenomenul OZN

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Opinii privind fenomenul OZN

“Ciuma lui Pericle” - o forma de Ebola?

Supravietuind Apocalipsei (2)

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.