• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 24 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 24 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ravioli cu sos de rosii

Ravioli cu sos de rosii

13 iulie 2021
in Retete culinare
A A

 O punga ravioli, 5 rosii in bulion, 2 catei usturoi, o lingura ulei, sare.

 Rosiile se taie cat mai marunt sau se strivesc usor cu furculita. Se incinge uleiul, se pune usturoiul, se lasa putin sa se caleasca apoi se adauga rosiile. Se lasa un minut maximum, se pun apoi 4-5 linguri de apa, sare si se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp, se fierb pastele conform timpului inscris pe pachet, se scurg, se amesteca in sos si se servesc.

Chec sarat

 250 g faina, 250 g sunca afumata, 150 g cascaval ras sau telemea, 100 g masline fara samburi, 4 oua, 20 g unt, 100 ml ulei, 1 plic praf de copt, piper.

 Intr-un bol se pun ouale, se mixeaza bine, apoi se adauga faina, praful de copt, si uleiul. Se amesteca totul bine, apoi se adauga sunca taiata cuburi mici, maslinele, cascavalul sau telemeaua si piper. Se unge cu unt o forma de copt, se toarna aluatul si apoi se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Sfaturi utile

Urmatorul Articol

Intalniri OZN aviatice in Canada

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Urmatorul Articol

Intalniri OZN aviatice in Canada

Apocalipsa din Epoca Bronzului

Fizica misterioasa a lucrurilor banale (2)

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

20 noiembrie 284 d.Hr. – Diocletian este proclamat împarat

23 noiembrie 2025

Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...

Citeste mai departe
Blitz

De la figuranti la superstaruri: povesti uimitoare ale actorilor

23 noiembrie 2025

Actori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...

Citeste mai departe
Blitz

Fragilitatea Eternului

23 noiembrie 2025

O expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Omul contemporan, între post si abuzul alimentar

23 noiembrie 2025

Celebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...

Citeste mai departe
Femina Club

Agresiunile sezonului rece

23 noiembrie 2025

Iarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 24-30 noiembrie 2025

23 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.