• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 12 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 12 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulada de pui cu ficatei

Rulada de pui cu ficatei

25 iunie 2015
in Retete culinare
A A

  1 piept pui, 300 g ficatei de pui, o ceapa, 3 catei usturoi, o cana suc de rosii, sare, piper, cimbru, patrunjel verde.

 Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc în putin ulei, dupa care se adauga sucul de rosii si, când începe sa fiarba, se pun ficateii curatati si taiati bucati mici. Se amesteca, se potriveste de sare si piper dupa gust, apoi se lasa sa fiarba la foc mic pâna scade toata zeama. Se ia de pe foc, se adauga patrunjelul tocat si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se taie în doua, apoi fiecare bucata se despica, se acopera cu folie si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi pe fiecare bucata de carne se pun ficateii si se ruleaza cât mai strâns. Se pun rulourile în tava, se stropesc cu putin ulei, se presara cimbru, o jumatate de pahar cu apa. Se dau la cuptor pâna se rumenesc.
 

 

Prajitura cu gem

 3 oua, 250 g zahar, 1 pahar cu lapte sau smântâna, 250 ml ulei, 1 plic zahar vanilat, coaja de la o portocala, 2 plicuri praf de copt stinse în otet, 1 kg faina, 450 g gem.

 Se freaca ouale cu zaharul, se adauga laptele, esentele, uleiul, praful de copt si se amesteca bine. Se adauga 950 g faina si se obtine un aluat moale, care se asaza cu mâna într-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se opreste o bucata de aluat, se framânta bine cu restul de faina pentru a obtine un aluat mai tare, care se întinde cu sucitorul si se taie fâsii. Peste blatul din tava se întinde gemul, iar peste gem se asaza fâsiile de aluat. Se coace la foc mediu aproximativ 45 de minute. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Giganti ai lumii animale

Urmatorul Articol

Vara si ingrijirile cosmetice

Articole Similare

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Urmatorul Articol

Vara si ingrijirile cosmetice

Un film cu un extraterestru?

Mafia siciliana si justitia

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

2 octombrie 1766 – „Revolta Branzei” de la Nottingham

6 octombrie 2025

Acest episod curios, dar semnificativ, s-a petrecut în octombrie 1766, în timpul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme impresionante despre razboiul din Vietnam

6 octombrie 2025

Razboiul din Vietnam a fost unul dintre cele mai controversate si traumatice...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Higheghe si vin

6 octombrie 2025

În Piata Unirii din Oradea, aproximativ 600 de dansatori din 20 de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea unghiilor încarnate

6 octombrie 2025

Incarnarea unghiilor se refera la cresterea anormala a acestora, astfel încat „varfurile”...

Citeste mai departe
Femina Club

Naturalete si stralucire

6 octombrie 2025

Mai ales acum, toamna, suntem ademenite de savoarea strugurilor. Dar daca vom...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 6-12 octombrie 2025

6 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi ca aveti energia, concentrarea si motivatia necesare pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.