• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Salata de pui

Salata de pui

17 septembrie 2009
in Retete culinare
A A

500 g carne de pui, o telina, o gulie, 2 mere, 150 g mazare, 5 oua, o lamaie, o lingura boia dulce.

Pentru sos: 12 linguri maioneza, 4 linguri mustar, 4 linguri smantana, o lingurita zahar, o lingurita otet de fructe, sare si piper.

Preparam sosul intr-un castron punand maioneza, mustarul, smantana, zaharul, otetul, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul cu un tel. Jumatate din sos se pune deoparte, pentru ornare, iar restul ramane in castron. Carnea de pui, telina si gulia se fierb, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Mazarea, daca e cruda, se fierbe, apoi se scurge si se lasa sa se raceasca. Merele se curata de coaja, se spala, se curata de seminte si se taie cuburi mici. Carnea, telina, gulia, mazarea si merele se pun in castronul cu sos tartar si se amesteca. Se folosesc 10 cupe, se trece o felie de lamaie pe buza lor, iar fiecare cupa se trece cu buza prin boia de ardei. In cupe se pune salata preparata, iar deasupra salatei se toarna 2 linguri din sosul pastrat. In mijlocul fiecarei cupe se pune cate o jumatate de ou fiert. Pe buza cupei cu boia se fixeaza o rondea de lamaie. Cupele cu salata se pastreaza la rece pana le servim.

ShareTweet
Articolul precedent

Ramaneti pe… insula tineretii

Urmatorul Articol

Budinca de peste

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Budinca de peste

O intalnire apropiata în 1985

Parintele Mafiei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.