• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Scrumbie cu sos tomat

Scrumbie cu sos tomat

27 iunie 2013
in Retete culinare
A A

 1 kg scrumbie, 2 oua, o lingurita otet, pesmet, unt, 100 g sos tomat, piper, sare.

 Pestele se spala, se curata, se scot capetele si sira spinarii, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale cu otet. Scrumbiile se dau prin faina, prin ou, pesmet si se prajesc in unt fierbinte. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se toarna peste ele sos tomat.

Prajitura cu branza de vaci

 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri smantana, 7 linguri iaurt, coaja de lamaie, sare, 200 ml ulei, o lingurita amoniac si 2 1/2 cani faina.

 Umplutura: 700 g branza, 200 g zahar, 3 oua, 1 plic de vanilie, 4 linguri gris.

 Se bat spuma albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, coaja de lamaie, amoniacul si faina. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina. Peste compozitie punem cu lingura umplutura, bine amestecata, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute. Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar si se portioneaza dupa dorinta.

ShareTweet
Articolul precedent

Locuri secrete dar si fascinante

Urmatorul Articol

Coafuri simple, naturale

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Coafuri simple, naturale

Umanoizi in preajma noastra

Inceputul Infernului in Europa

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.