• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Spaghete bologneze

Spaghete bologneze

31 octombrie 2013
in Retete culinare
A A

 500 g spaghete, 300 g carne tocata, o ceapa, 2 catei usturoi, 1 ardei gras, 1 morcov, 400 g bulion, dafin, frunze de busuioc tocate, sare, piper, ulei de masline.

 Se fierb spaghetele. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei aproximativ 5 minute, impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina sare, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 minute, la foc mic, sub capac. Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

 

Banane in aluat

 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar.

 Pentru aluat: 60 g faina, 1 ou, 1 varf de lingurita sare, 1/4 cana lapte, 1/4 lingurita praf de copt.

 Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si sarea. In mijloc se pune oul care se amesteca bine cu faina. Se adauga treptat laptele, pana cand aluatul are o consistenta relativ moale, se mai amesteca 5 minute si se da deoparte.

 Bananele se curata si se taie felii groase, pe diagonala. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scurg de grasime si se stropesc cu lamaie. Se trec apoi prin zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Lacurile roz – fascinante si misterioase locuri

Urmatorul Articol

Remedii naturale

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

Remedii naturale

Oficialitati engleze interesate de fenomenul OZN

Marele asediu al Gibraltarului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.