• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 16 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 16 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sufleu de peste

Sufleu de peste

21 noiembrie 2022
in Retete culinare
A A

 500 g peste alb, 150 g unt, 5 oua, piper, 300 ml lapte, zeama de lamaie, sare, 40 g pesmet, 40 g faina.

 Pestele alb se curata, se spala, se dezoseaza si se toaca marunt. Se pregateste un sos alb din: 100 g unt, faina si lapte. Se amesteca pestele cu sosul alb, zeama de lamaie, galbenusurile, sare, piper si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu unt si pesmet. Se coace la cuptor timp de 30-40 minute. Se serveste imediat.

Budinca de branza de vaci

 500 g branza de vaci, 5 oua, 2 linguri gris, o lingura unt, 2 linguri stafide, 3 linguri zahar, zahar vanilat.

 Se sfarama bine branza de vaci cu o furculita sau se da prin sita si se amesteca apoi cu gris, galbenusurile batute, stafide, zahar si albusurile spuma; se pune intr-o forma unsa cu unt. Se da la cuptor sa se coaca. Cand este gata se rastoarna pe o farfurie si se presara zahar vanilat. Este mai dietetica daca se pune in cuptor la copt in baie de apa. Se serveste cu un sirop de fructe sau dulceata.

ShareTweet
Articolul precedent

Aliat pretios

Urmatorul Articol

Incoerenta OZN la nivelurile inalte

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Incoerenta OZN la nivelurile inalte

Incoerenta OZN la nivelurile inalte

Maria Budberg - o “Mata Hari” a Rusiei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.