• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 1 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 1 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de mazare uscata

Supa-crema de mazare uscata

7 februarie 2001
in Retete culinare
A A

250-300 g mazare uscata, 1 ceapa, 2 fire praz (partea alba), 80 g unt sau untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 lingurita zahar, sare, piper, 1 1/2 litru apa.
Se curata mazarea, se spala si se asaza la foc cu ceapa, prazul si apa rece cât sa le acopere. Sa lasa sa fiarba la foc încet, ca sa nu se lipeasca (fiind apa putina). Dupa ce s-a fiert foarte bine, se strecoara si se trece mazarea prin sita. Se pun 3/4 din cantitatea de grasime în oala, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se introduce pireul de mazare, se caleste putin, dupa care se subtiaza cu zeama în care a fiert mazarea, se amesteca bine si dupa câteva clocote, se adauga zaharul si sarea dupa gust. Pentru ca supa-crema de mazare sa aiba o culoare verde, frumoasa, se oparesc câteva foi de spanac în apa clocotita cu sare, se trec prin sita si se adauga în supa. Când supa-crema este gata, se adauga restul de unt, verdeata tocata, piper. Se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

ShareTweet
Articolul precedent

Prof. dr. VIRGIL ANKAR, Universitatea de Medicina „Carol Davilla”, Bucuresti, Clinica de Obstetrica

Urmatorul Articol

Nu esti obligat sa traiesti ca un prost

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Nu esti obligat sa traiesti ca un prost

Etna Valley imperiul electronic al Siciliei

Terapeuti care afirma ca stau de vorba cu Dumnezeu

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.