• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de mazare uscata

Supa-crema de mazare uscata

7 februarie 2001
in Retete culinare
A A

250-300 g mazare uscata, 1 ceapa, 2 fire praz (partea alba), 80 g unt sau untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 lingurita zahar, sare, piper, 1 1/2 litru apa.
Se curata mazarea, se spala si se asaza la foc cu ceapa, prazul si apa rece cât sa le acopere. Sa lasa sa fiarba la foc încet, ca sa nu se lipeasca (fiind apa putina). Dupa ce s-a fiert foarte bine, se strecoara si se trece mazarea prin sita. Se pun 3/4 din cantitatea de grasime în oala, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se introduce pireul de mazare, se caleste putin, dupa care se subtiaza cu zeama în care a fiert mazarea, se amesteca bine si dupa câteva clocote, se adauga zaharul si sarea dupa gust. Pentru ca supa-crema de mazare sa aiba o culoare verde, frumoasa, se oparesc câteva foi de spanac în apa clocotita cu sare, se trec prin sita si se adauga în supa. Când supa-crema este gata, se adauga restul de unt, verdeata tocata, piper. Se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

ShareTweet
Articolul precedent

Prof. dr. VIRGIL ANKAR, Universitatea de Medicina „Carol Davilla”, Bucuresti, Clinica de Obstetrica

Urmatorul Articol

Nu esti obligat sa traiesti ca un prost

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

Nu esti obligat sa traiesti ca un prost

Etna Valley imperiul electronic al Siciliei

Terapeuti care afirma ca stau de vorba cu Dumnezeu

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.