• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Tocatura de praz

Tocatura de praz

8 octombrie 2003
in Retete culinare
A A

          1 kg praz, 1 pachet de unt, 1 lingurita cu faina, 250 g smântâna, 2 galbenusuri, sare. Se curata prazul de frunze, lasând doar bulbul si o mica parte din tulpina. Se spala si se taie bucati, care se oparesc timp de 5 minute in trei litri de apa clocotita, dupa care se strecoara si se pun din nou in apa clocotita. Dupa alte 5 minute, prazul se scurge de apa, se toaca (nu prea marunt) si se caleste in unt. Se presara cu faina, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga smântâna si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de circa 15 minute. Când este gata, compozitia se ia de pe foc si se adauga galbenusurile, frecate bine, dupa care se serveste fierbinte, cu felii de pâine prajita.

ShareTweet
Articolul precedent

22 – 28 septembrie

Urmatorul Articol

Ardei umpluti cu brânza

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

Cel mai vechi om din Europa a fost descoperit în România

Roboinsectele - micromasini sau superorganisme?

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Ciornă automată

15 decembrie 2025

Citeste mai departe
Minuni ale lumii

Pestera ascunsa în inima junglei

15 decembrie 2025

Fascinati de mirajul posibilei existente a unor lumi ascunse în maruntaiele pamântului,...

Citeste mai departe
Paranormal

Obiecte interstelare sau sonde ET?

15 decembrie 2025

Abraham „Avi” Loeb este un fizician teoretician care lucreaza în astrofizica si...

Citeste mai departe
Spectacolul cunoasterii

Furnicile se sacrifica pentru a-si salva colonia

15 decembrie 2025

O echipa de cercetatori de la Institutul de Stiinta si Tehnologie din...

Citeste mai departe
Glob

Metoda moderna de traducere a manuscriselor antice

15 decembrie 2025

Cercetatorii din Israel spera sa faca noi descoperiri despre istoria evreilor prin...

Citeste mai departe
Terra X

Cerurile si apele lui Parrish

15 decembrie 2025

Nascut în Philadelphia, Pennsylvania, pictorul si graficianul american Maxfield Parrish (1870-1966) a...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.