Terifianta maladie numita cancer si considerata un fel de condamnare la moarte fara drept de apel se poate trata totusi cu succes, iar unele metode exclusiv naturale au aratat ca natura este poate cel mai puternic luptator pentru sanatatea omului. Unul dintre adeptii acestui rationament, care a activat toata viata si a obtinut rezultate pozitive uimitoare pe tarâmul respectiv, a fost austriacul Rudolf Breuss. El a insistat permanent asupra ideii ca tumoarea canceroasa trebuie „consumata” de organism in timpul unei cure de slabire riguros concepute si aplicate.
Persoanele care au tinut macar o data un regim de post terapeutic adevarat inteleg ca in intervalul respectiv organismul elimina tot ceea ce nu-si are locul in corp, tot ce este nesanatos, câta vreme bolnavul mai dispune de rezerve de energie, dar si de credinta puternica in forta de vindecare proprie.
Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Tuturor pacientilor slabiti, anemici sau care nu aveau pofta de mâncare, acesta le prescria o cura cu sucul respectiv, pe care il recomanda sa fie baut cu lingura, pentru a avea efect mai puternic. In cazuri de anemie, slabiciune generala a organismului, se bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in reprize, pe cât posibil inainte de masa cu minimum o jumatate de ora. In stari gripale se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie pe zi, remediul având efecte antifebrile, tonice si marind consistent capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiei. Impotriva alergiei se bea pe stomacul gol câte un sfert de pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov, de 2-3 ori pe zi; o cura dureaza 30 de zile si are o eficienta extraordinara, mai ales in cazul alergiilor la polen si la praf.
O combinatie putin simplificata contra cancerului si leucemiei se realizeaza astfel: se amesteca 50 ml suc de patrunjel, 100 ml suc de sfecla, 400 ml suc de morcov si 1 lingurita suc de lamâie. Se bea intreaga cantitate – neaparat proaspata, pentru a-si pastra calitatile – pe parcursul unei zile, in cure de minimum o luna.
Spuneam ca este o varianta simplificata, deoarece tratamentul indicat de Breuss in cazurile de cancer presupune consumul exclusiv al sucului respectiv, timp de 42 de zile. Procedeul a fost aplicat cu succes in România de celebrii terapeuti Valeriu Popa si discipolul sau, Petre Anca.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU
Comentarii