Punem la foc zaharul cu esenta de cafea. Il topim bine. Batem spuma albusurile si le amestecam cu siropul rece de cafea. Punem compozitia intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt si o dam la cuptor. Este gata in 30-35 minute.
Prima pagină » Sufleu de cafea
5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...
12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...
3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...
Sfântul Augustin din Hippo (354-430) a fost unul dintre cei mai importanti...
Citeste mai departeDupa mai bine de trei decenii de la lansarea seriei originale Un...
Citeste mai departeRetrospectiva celei de-a XXII-a editii a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL,...
Citeste mai departePentru foarte multe persoane active fenomenul acesta nu constituie o noutate: daca...
Citeste mai departeVara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Pentru ca actionati rapid si va doriti sa fiti întotdeauna...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii