• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 14 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 14 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciuperci cu sos de lamaie

Ciuperci cu sos de lamaie

22 martie 2012
in Retete culinare
A A

 500 g ciuperci, 4 cepe, 2 legaturi marar, 100 ml ulei, lamaie, sare, piper.

 Ciupercile se curata si se spala cu apa rece. Ceapa taiata marunt se caleste pe jumatate in ulei, apoi se adauga ciupercile, lasandu-se sa fiarba 10-15 minute. Se adauga mararul, eventual putin vin alb, lamaie, sare si piper, lasand sa mai dea cateva clocote.

Chec cu lapte

8 oua, 500 g zahar pudra, 200 g unt, 500 g faina, 200 ml lapte sau iaurt, lamaie, 100 g stafide, 100 g rahat, 200 g nuci, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat.

Galbenusurile se freaca bine cu 300 g zahar pudra, pana se dizolva complet. Se adauga laptele, untul, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie si apoi faina. Albusurile se bat separat, se adauga restul de zahar si se mai bat cateva minute. Se amesteca cele doua compozitii, se pun stafidele, rahatul taiat cubulete si pudrat cu faina si nucile taiate in bucati mici. Se coace in doua tavi la foc potrivit.

ShareTweet
Articolul precedent

Canioanele – adevarate sculpturi ale raurilor

Urmatorul Articol

Argila, un aliat valoros

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Argila, un aliat valoros

Desecretizari si agentii oficiale (7)

Dublul asasinat de la Sarajevo

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.