• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 30 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 30 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rasol de stiuca

Rasol de stiuca

29 martie 2012
in Retete culinare
A A

 1,5 kg stiuca, zarzavat de supa, 3 foi de dafin, 50 ml ulei, o lamaie, o ceasca vin alb, patrunjel verde, sare, piper.

 Pestele se curata, se spala si se sareaza. Se pune la fiert zarzavatul cu 1 litru de apa si mirodeniile. Cand este gata, se toarna vinul si uleiul, se pune pestele si se da din nou la fiert pentru 15-20 minute. Daca rasolul se serveste cald, se scoate imediat din zeama cand este gata si se serveste pe un platou cu zarzavat presarat cu patrunjel verde si stropit cu zeama de lamaie. Daca rasolul se serveste rece, se adauga maioneza.

Sufleu de banane

10 banane, 60 g unt, 2 linguri faina, 4 oua, o lingurita scortisoara, o lingura zahar pudra.

Sos de ciocolata: 200 g ciocolata de menaj, o cana lapte, 200 g zahar, 3 linguri cafea concentrata.

Se curata bananele, se zdrobesc cu furculita, se adauga untul frecat spuma, faina, ouale intregi si se bate aceasta compozitie pana ce devine spumoasa. Se unge cu unt o forma de tort, se toarna compozitia, se presara pe deasupra scortisoara macinata, zahar pudra si se da la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Sufleul se serveste cu un sos de ciocolata pregatit astfel: se topesc tabletele de ciocolata in foarte putina apa si se adauga laptele fierbinte si indulcit, apoi cafeaua si se da in clocot un minut, amestecand.

ShareTweet
Articolul precedent

Matasea – confort, lux si mister

Urmatorul Articol

Abdomen plat

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Abdomen plat

Desecretizari si agentii oficiale OZN (8)

Cine a salvat Parisul?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.