• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura gratinata

Friptura gratinata

7 martie 2013
in Retete culinare
A A

 500 g muschi de porc, 2 carnati cabanos, 2-3 castraveti murati, 100 g masline fara samburi, 1 ardei rosu mic, 300 ml smantana, sare, piper, cimbru.

 Carnatii se taie felii si se prajesc pe jumatate. In uleiul ramas se prajeste carnea taiata felii. Castravetii si ardeiul se taie julien. Carnea, carnatii si celelalte ingrediente se pun intr-o tava la cuptor si se gratineaza.

Chec

500 g zahar pudra, 8 oua, 200 g unt, 700 g faina, 200 ml lapte, o lamaie, 100 g stafide, 200 g rahat, 50 g nuci, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat.

Galbenusurile se freaca bine cu 300 g zahar, pana se dizolva. Se adauga laptele, untul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. Se bate bine si apoi se adauga faina. Albusurile se bat spuma separat cu restul de zahar. Cele doua compozitii se amesteca, se pun stafidele, rahatul taiat cubulete si nucile, rupte bucati mici. Se coace la foc potrivit, in tavi de chec unse cu unt si pudrate cu faina.

ShareTweet
Articolul precedent

Graalul – enigma dincolo de timp

Urmatorul Articol

Kiwi – „bomba de hidratare”

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Kiwi - "bomba de hidratare"

OZN-urile interesate de armamentul nuclear

Planuri secrete de razboi

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.