• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura gratinata

Friptura gratinata

7 martie 2013
in Retete culinare
A A

 500 g muschi de porc, 2 carnati cabanos, 2-3 castraveti murati, 100 g masline fara samburi, 1 ardei rosu mic, 300 ml smantana, sare, piper, cimbru.

 Carnatii se taie felii si se prajesc pe jumatate. In uleiul ramas se prajeste carnea taiata felii. Castravetii si ardeiul se taie julien. Carnea, carnatii si celelalte ingrediente se pun intr-o tava la cuptor si se gratineaza.

Chec

500 g zahar pudra, 8 oua, 200 g unt, 700 g faina, 200 ml lapte, o lamaie, 100 g stafide, 200 g rahat, 50 g nuci, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat.

Galbenusurile se freaca bine cu 300 g zahar, pana se dizolva. Se adauga laptele, untul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. Se bate bine si apoi se adauga faina. Albusurile se bat spuma separat cu restul de zahar. Cele doua compozitii se amesteca, se pun stafidele, rahatul taiat cubulete si nucile, rupte bucati mici. Se coace la foc potrivit, in tavi de chec unse cu unt si pudrate cu faina.

ShareTweet
Articolul precedent

Graalul – enigma dincolo de timp

Urmatorul Articol

Kiwi – „bomba de hidratare”

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Kiwi - "bomba de hidratare"

OZN-urile interesate de armamentul nuclear

Planuri secrete de razboi

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.