• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 12 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 12 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cus-cus cu legume

Cus-cus cu legume

11 ianuarie 2015
in Retete culinare
A A

 

O cana cus-cus, o cana apa, 4 linguri ulei, o ceapa, o cutie ciuperci taiate (400 g), 1 ardei gras rosu, sare, piper.

Se pune la fiert apa cu doua linguri ulei si putina sare. Când incepe sa clocoteasca se opreste focul, se pune cus-cus-ul si apoi se acopera cu un capac pentru câteva minute. Se curata, se spala si se toaca ceapa si ardeiul gras. Se scurg ciupercile din conserva dupa ce se dau printr-un jet de apa. Intr-o tigaie adânca se pun 2 linguri cu ulei la incins, se adauga ceapa, ardeiul si se lasa sa se inmoaie. Dupa ce s-au calit se pun ciupercile, apoi cus-cus-ul si se mai lasa 3 minute pe foc. La sfârsit se potriveste de sare si piper.

Ciocolata calda

 

50 g ciocolata, 2 cani lapte, 2-3 picaturi esenta de vanilie, 1 praf de scortisoara, 4 linguri frisca, o lingurita bomboane decorative.

Se topeste ciocolata maruntita, se adauga laptele, vanilia si se lasa la foc mic pâna se omogenizeaza, fara sa fiarba. Se ia vasul de pe foc si se bate pâna ce amestecul devine spumos. Se toarna compozitia in cani, se orneaza deasupra cu putina frisca, se presara scortisoara, se pun bomboane decorative si se serveste.

ShareTweet
Articolul precedent

„Inamicii” obrazului catifelat

Urmatorul Articol

NASA asteapta sa descopere extraterestrii

Articole Similare

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Urmatorul Articol

NASA asteapta sa descopere extraterestrii

Testamentul lui Hitler

Medalii stralucitoare pentru inventii românesti de aur

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

2 octombrie 1766 – „Revolta Branzei” de la Nottingham

6 octombrie 2025

Acest episod curios, dar semnificativ, s-a petrecut în octombrie 1766, în timpul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme impresionante despre razboiul din Vietnam

6 octombrie 2025

Razboiul din Vietnam a fost unul dintre cele mai controversate si traumatice...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Higheghe si vin

6 octombrie 2025

În Piata Unirii din Oradea, aproximativ 600 de dansatori din 20 de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea unghiilor încarnate

6 octombrie 2025

Incarnarea unghiilor se refera la cresterea anormala a acestora, astfel încat „varfurile”...

Citeste mai departe
Femina Club

Naturalete si stralucire

6 octombrie 2025

Mai ales acum, toamna, suntem ademenite de savoarea strugurilor. Dar daca vom...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 6-12 octombrie 2025

6 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi ca aveti energia, concentrarea si motivatia necesare pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.