• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cannelloni cu carne de vita

Cannelloni cu carne de vita

18 iunie 2015
in Retete culinare
A A

 500 g carne tocata de vita, o ceapa mica, 1 morcov, 5 catei usturoi, 5 frunze busuioc, sare, piper, oregano, ardei iute pisat, ulei de masline, o conserva rosii in bulion, o cutie cannelloni, 300 g mozzarella, unt pentru uns vasul.

 Se toaca marunt ceapa, morcovul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata, amestecând din când in când pâna ce carnea isi schimba culoarea. Se pun rosiile tocate, iar când incep sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat, dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora. Când sosul este gata, se lasa putin sa se raceasca, apoi se umplu cu acest amestec rulourile de cannelloni, ajutându-ne de o lingurita. Intr-un vas de Jena uns cu unt se pun rulourile umplute, deasupra se presara mozzarella rasa si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Gem de capsuni si rubarba

 1 kg capsuni, 700 g rubarba, 1 kg zahar, 2 linguri suc proaspat de lamâie, o pastaie vanilie.

 Capsunile se spala, se curata de codite si se taie in doua. Tijele de rubarba se spala si se taie bucati mici. Pastaia de vanilie se despica pe jumatate si se scot semintele. Intr-un vas se pun capsunile, rubarba, semintele de vanilie, zaharul si se lasa la macerat timp de 2 ore. Se pune vasul la fiert, la foc mic, aproximativ o ora. Dupa un timp, gemul incepe sa fiarba si sa formeze spuma, care se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere. Când gemul a scazut suficient de mult si s-a fiert, se stinge focul si se lasa putin sa se racoreasca. Gemul se pune in borcane pe care le sterilizam in cuptor timp de 20 de minute, la foc foarte mic.

ShareTweet
Articolul precedent

Inovatii de top puse la index

Urmatorul Articol

Dusmanii tenului catifelat

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Dusmanii tenului catifelat

Filmele cu extraterestri – o perdea de ceata?

Presedinti si atentate esuate

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.