• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 28 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 28 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pastrama de vitel in sos

Pastrama de vitel in sos

9 iunie 2016
in Retete culinare
A A

 1 kg pastrama de vitel, 200 ml suc de rosii, 150 ml pasta de ardei, 2 capatâni mici de usturoi, ulei.

 Carnea de vita se taie bucati potrivite si se lasa aproximativ 30 de minute in apa ca sa mai iasa sarea si gustul de afumat. Intr-o tigaie groasa se pune putin ulei la incins, apoi se adauga bucatile de carne. Se pune si o cana cu apa si se lasa sa fiarba acoperit, aproximativ o ora, la foc mic. Intre timp se mai completeaza cu apa, ori de câte ori este nevoie. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei, cateii de usturoi taiati feliute si se mai lasa sa fiarba aproximativ o jumatate de ora, completând cu apa doar daca este nevoie. 

Placinte cu dulceata

 600 g faina, 200 ml smântâna, 160 ml apa calduta, 1 cub drojdie proaspata, 1/2 lingura sare, 100 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 1 ou, dulceata de orice fel, 1 galbenus, 2 linguri lapte.

 Se cerne faina intr-un lighean, se amesteca bine si se face o gaura in mijloc. Se adauga drojdia cu putina apa calduta, se amesteca si se acopera. Se lasa 15 minute la dospit, apoi se framânta adaugând treptat smântâna si apa in care am dizolvat zaharul, sarea si zaharul vanilat. Dupa ce este gata se acopera cu un prosop si se lasa sa dospeasca 1 ora. Când este gata se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie patrate si se adauga in mijloc câte o lingura cu dulceata, apoi se unesc colturile. Se asaza in tava unsa. La sfârsit se ung cu galbenusul de ou batut bine cu lapte. Se dau la cuptorul incalzit pâna se rumenesc deasupra. Când se scoate, se ung cu putina apa amestecata cu zahar si esenta de rom. Se pudreaza cu zahar pudra.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 13-19 iunie 2016

Urmatorul Articol

9 iunie 1640 – S-a nascut împaratul Leopold I

Articole Similare

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Urmatorul Articol

9 iunie 1640 – S-a nascut împaratul Leopold I

Johnny Depp – piratul inimilor

O biografie lucida

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

21 august 1810 – Dieta suedeza îl proclama print mostenitor pe generalul Bernadotte

25 august 2025

În august 1810, Dieta suedeza (Riksdag) a luat o decizie care avea...

Citeste mai departe
Blitz

Actori în roluri de cosmar

25 august 2025

În ultimele decenii, cinefilii au avut prilejul sa vada numeroase productii cinematografice...

Citeste mai departe
Blitz

Misionarism digital

25 august 2025

Vaticanul încurajeaza propagarea mesajului crestin prin intermediul retelelor de socializare pentru a...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Deformatie osoasa dureroasa

25 august 2025

Un cititor al revistei Magazin ne-a solicitat prezentarea celor mai importante aspecte...

Citeste mai departe
Femina Club

„Dusmanii” parului

25 august 2025

Vara, cu soare, vacante la mare, cu mult timp petrecut în aer...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 25-31 august 2025

25 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit vremea potrivita pentru vacante, socializare, romantism, sport si...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.