• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura de vitel cu ciuperci

Friptura de vitel cu ciuperci

20 august 2018
in Retete culinare
A A

 1,5 kg pulpa de vitel, 200 g unt, 100 g faina, 1 kg ciuperci proaspete, 75 g unt, 100 ml vin, 500 g sos brun (sau smântâna), verdeata, sare.

 Carnea de vitel se taie, se bate cu ciocanul de snitele, se da sare, se trece prin faina si se prajeste intr-o tigaie cu unt. Dupa prajire se scoate intr-un vas, iar peste ea se toarna sosul sau smântâna si se lasa la fiert la un foc incet. Ciupercile se curata, se spala in mai multe ape, se taie in felii si se prajesc in unt infierbântat. Când sunt gata se introduc in cratita si se adauga vinul. Se mai lasa la fiert circa 10 minute si se pot servi cu verdeata tocata pe deasupra.


Crema din fulgi de ovaz

 90 g fulgi ovaz, 24 linguri apa, 75 g unt, 900 g mere, 12 nuci, 30 g miere de albine, 18 lingurite suc de lamâie, 30 g zahar.

 Se pun fulgii de ovaz la înmuiat în apa si se lasa 10-12 ore. Se scurg de apa si se amesteca cu merele curatate si rase, untul topit la bain-marie, coaja rasa de lamâie, sucul de lamâie, mierea si zaharul. Se serveste la ceasca presarata cu câteva bucatele de nuca tocata.

ShareTweet
Articolul precedent

Luna si spaimele oamenilor

Urmatorul Articol

Machiajul, dupa 40 de ani

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Machiajul, dupa 40 de ani

Perceptia stirilor despre OZN în Germania postbelica

Ultimul împarat al Frantei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.