• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciulama de ciuperci cu carne de pui

Ciulama de ciuperci cu carne de pui

10 octombrie 2018
in Retete culinare
A A

 800 g ciuperci, 1 kg carne pui, o ceapa mare, 2 foi dafin, sare, o lingura unt, 2 linguri rase faina, 100 ml ulei, 2 cesti zeama de carne, 2-3 linguri smantana.

 Se pune la fiert carnea de pui taiata bucati, avand grija ca apa sa o acopere bine. Se adauga ceapa si frunzele de dafin. Se amesteca intr-o cratita, o lingura de unt cu 2 linguri rase de faina si se stinge cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa sa fiarba amestecand mereu, apoi se adauga si 2-3 linguri de smantana. Cand sosul devine gros ca o smantana se toarna peste carne, se adauga ciupercile taiate in felii subtiri (curatate si spalate inainte), inabusite in unt si se lasa sa fiarba impreuna. Cand este aproape gata, se potriveste de sare si piper.

„Bomba scorpio”

 100 ml vodka, 50 ml gin, 100 ml coniac, 25 ml suc lamaie, 25 ml suc rosii, 50 ml lichior oua, 50 g praf capuccino, 4 cuburi gheata.

 Se amesteca bauturile impreuna cu 2 cuburi de gheata si praful de capuccino intr-un mixer. Se serveste cu gheata si pahar glazurat cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Tendinte

Urmatorul Articol

Dovezi si scepticism OZN

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Dovezi si scepticism OZN

“Proiectul Venona” si spionajul nuclear

Homo smartphonicus

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.