Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...
3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...
100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...
Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...
Citeste mai departeÎn anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...
Citeste mai departeExpozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...
Citeste mai departeMajoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...
Citeste mai departeEste un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii