• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura de porc rulata

Friptura de porc rulata

24 aprilie 2002
in Retete culinare
A A

         800 g carne de porc (piept fara os), 100 g sunca, 150 ml lapte, 50 ml ulei, 150 ml vin, 150 g franzela, 100 g morcovi, 100 g ceapa, 50 g usturoi, 3 oua, 1 legatura verdeata, piper (dupa gust), sare. Pieptul de porc (dezosat) se condimenteaza cu sare si piper. Pâinea se curata de coaja si se inmoaie in lapte rece; dupa aceea se stoarce bine si se pune intr-un castron la un loc cu 1 ou crud si 2 oua fierte tari si tocate, sunca taiata cubulete si verdeata tocata marunt. Toate acestea se amesteca bine pâna se formeaza o pasta omogena, cu care se va umple friptura. Pasta se pune pe mijlocul bucatii de carne si se ruleaza; se leaga cu o sfoara la un capat (ca muschiul tiganesc). Se unge cu grasime, se pune in tava si se da la cuptor. Când este gata, in zeama de la friptura se adauga vinul. Se mai tine 5 minute la cuptor, dupa care se arajeaza pe un platou. Se taie portii. Friptura de porc rulata poate fi servita cu garnitura de legume buchete sau cu piure de cartofi.

ShareTweet
Articolul precedent

15 – 21 aprilie

Urmatorul Articol

22 – 28 aprilie

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

22 - 28 aprilie

AMÉLIE si destinul ei "confuz"

Panteon crestin

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.