600 g carne de vaca, 1/2 kg ceapa, 150 g faina, 100 g untura, 100 g unt, 50 g cascaval, 50 g pesmet, 2 oua, piper, sare. Carnea de vaca se spala, se taie in bucati mici si se trece prin masina de tocat. Ceapa se prajeste in untura, se adauga carnea tocata si impreuna se calesc aproximativ 15 minute. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce se lasa de o parte sa se raceasca, se trece din nou prin masina de tocat, se adauga ouale, pesmetul, se amesteca bine, toate la un loc. Foitajul, pregatit din 350 g faina, 250 g margarina (sau unt), 150 g apa si sare, se intinde si se presara cascaval ras deasupra. Se adauga carnea peste cascaval si se ruleaza, apoi se pune intr-o tava. Pe deasupra se unge cu ou si se presara cu cascaval. Se introduce in cuptor, se tine timp de 25 minute. Se serveste taiata in felii.
Comentarii