• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 15 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 15 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Galuste la cuptor

Galuste la cuptor

21 noiembrie 2001
in Retete culinare
A A

              150 g faina, 60 g unt sau untura, 250 ml apa, 4 oua, 2 linguri de brânza, sare, piper. Pentru sos: 1 lingura de unt, 2 linguri de faina, 2 cesti cu lapte, 2 linguri brânza rasa, sare. Se pune intr-o cratita la foc apa cu untul sau untura si un vârf de cutit de sare. Când da in clocot se toarna faina, toata dintr-o data, si se amesteca bine pâna se desprinde aluatul de pe cratita. Se da la o parte, se mai amesteca iar când s-a racit se adauga pe rând ouale. Compozitia nu trebuie sa fie moale. Se pune putin piper si brânza rasa. Se pregateste o cratita cu apa clocotita si sare, se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. Se fierb la foc mic vreo 20 minute, sa nu se sfarâme. Intre timp se pregateste sosul. Se prajeste o lingura buna de faina cu o lingura de unt, se stinge cu lapte si se adauga 2 linguri de brânza rasa. Se asaza galustele intr-o forma cu putin unt, se toarna sosul deasupra, se presara brânza rasa si se da la cuptor, la foc potrivit, o jumatate de ora.

ShareTweet
Articolul precedent

12 – 18 noiembrie

Urmatorul Articol

Subtila arta a interviului

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Subtila arta a interviului

Noul val al tehnologiilor mileniului trei      

Astrologia si grupa sangvina

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.