• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Mamaliguta cu brânza de burduf la cuptor

Mamaliguta cu brânza de burduf la cuptor

8 iulie 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

O cana apa, 1/2 cana malai, 4 ciuperci champignon, sare, piper, chili, o lingura ulei de masline, brânza de burduf, o ceapa mica.

Se prepara mai întâi mamaliga. Se pune apa la fiert cu un praf de sare si când clocoteste se adauga malaiul în ploaie. Când este gata se toarna într-o tava mica si se întinde pe toata suprafata. Va arata ca un blat de tarta. Ciupercile se spala si se taie în felii subtiri. Se pune o tigaie pe foc, se toarna uleiul de masline si se pun ciupercile la calit, condimentate cu sare si piper, apoi se lasa aproximativ 2 minute. Peste mamaliga se adauga ciupercile si brânza de burduf rasa si se pune si putin din zeama pe care si-au lasat-o ciupercile. Se lasa la cuptor pâna se rumeneste frumos brânza.

 

Tarta cu piersici

200 ml lapte, 150 g zahar, 250 g faina, 20 g unt, 3 oua, 5 piersici mari, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, o lamâie rasa.

Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pâna se albesc. Se presara faina si praful de copt si se toarna încet laptele caldut. Se mixeaza continuu si la sfârsit se adauga coaja de lamâie si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma separat. Se rastoarna peste crema de galbenusuri. Se omogenizeaza încet cele doua compozitii. Piersicile se spala si se taie în jumatati. Se unge o forma de tarta cu unt si se pudreaza cu faina. Se asaza fructele si deasupra se toarna compozitia. Se coace aproximativ 45 minute la foc potrivit. Când este gata tarta se lasa sa se raceasca în cuptor. Inainte sa se taie se poate pudra cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 8-14 iulie 2024

Urmatorul Articol

Stralucire naturala

Articole Similare

Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Look proaspat

1 septembrie 2025

Vara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

„Dusmanii” parului

25 august 2025

Vara, cu soare, vacante la mare, cu mult timp petrecut în aer...

Urmatorul Articol

Stralucire naturala

Cafeaua, benefica pentru sanatate

Miopie istorica

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
Istorii

Temerarul care a realizat primele transfuzii de sange

17 septembrie 2025

Medic francez din secolul XVII, Jean-Baptiste Denys este cunoscut ca fiind unul...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.