• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sufleu de mazare

Sufleu de mazare

18 august 2025
in Femina Club, Retete culinare
A A

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca lapte, 150 g cascaval, 4 albusuri, sare.

Mazarea se fierbe în apa cu sare, se scurge bine si se pune într-o cratita unsa cu unt. Între timp se prepara un sos alb din faina, lapte si unt, se lasa sa se raceasca, se amesteca bine cu albusurile batute spuma, se toarna peste mazare, se presara cascaval ras si se pune la cuptor, la foc iute, aproximativ 20 minute. Se serveste imediat.

 

Prajitura cu urda si marar

2 oua, 5 linguri zahar, o lingura untura, 1/2 cana smântâna, 2 plicuri praf de copt, sare, faina cât cuprinde.

Umplutura: 1 kg urda, zahar, sare dupa gust, marar tocat marunt, 2 oua batute, o lingura faina.

Se face un aluat fraged. Se lasa sa se odihneasca apoi se imparte in doua si se intind foi. Umplutura se prepara amestecând bine cu o lingura de lemn toate ingredientele. Se asaza o foaie intr-o tava dreptunghiulara, bine unsa si tapetata cu pesmet. Peste umplutura din tava se pune a doua foaie, se inteapa cu furculita din loc in loc, se da la cuptor si se rumeneste. Se lasa sa se raceasca in tava, se taie patrate si se pudreaza cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

Urmatorul Articol

Vitaminele tenului

Articole Similare

Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Femina Club

Ingrijiri speciale

11 august 2025

Genele, cu lungimea, curbura si frumusetea lor amplifica aspectul deosebit al chipului....

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Pericolul nocturn al tenului stralucitor

11 august 2025

Daca va imaginati ca tendinta de a mânca noaptea se concretizeaza adesea...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Ochii „oglinda” a vârstei

10 august 2025

Pentru a ramâne doar „oglinda a sufletului” nu si a vârstei, ochii,...

Urmatorul Articol

Vitaminele tenului

Ceaiul si inima

România Agfacolor. 1940-1948

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.