• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pârjoale

Pârjoale

24 noiembrie 2004
in Retete culinare
A A

400 g carne de vita, 2 oua, 1 morcov, 1 cartof, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel verde, 1 legatura de marar verde, sare, piper, 2-3 linguri faina, 1 vârf cutit bicarbonat, ulei pentru prajit. Se spala carnea si se taie patratele. Se spala legumele se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, cu 1 lingurita de boia. Verdeata se spala si se toaca marunt. Carnea, legumele, cateii de usturoi se dau prin masina de tocat de 2 ori. Se adauga ouale batute, 1-2 linguri faina, verdeata si bicarbonatul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn si apoi cu mâna foarte bine spalata si uda. Se formeaza in palma pârjoale ovale si mari. Se mai formeaza si chiftelute mici, pentru sos marinat de rosii. Se prajesc in ulei incins, tavalite prin faina. Se coc pe o parte si pe cealalta, intorcând mereu cu furculita fiecare bucata. Nota: Morcovul ras si calit da culoare frumoasa mâncarii; se scurg uleiul si morcovul prin sita si uleiul imita foarte frumos grasimea de gâsca.

ShareTweet
Articolul precedent

15-21 noiembrie

Urmatorul Articol

O noua specie de oameni a fost descoperita pe Insula Flores (Indonezia)

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

O noua specie de oameni a fost descoperita pe Insula Flores (Indonezia)

Ne scriu cititorii

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.