• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 21 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 21 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de sfecla

Supa-crema de sfecla

14 noiembrie 1999
in Retete culinare
A A

2-3 sfecle de marime potrivita, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cartof, 1 lingura de faina, 80 g unt, 2 oua, 150 g smântâna, sare, ½ lamâie. Se curata zarzavatul si sfecla, care se taie in bucati, se spala si se asaza in oala cu apa la foc. Dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara, apoi se trec prin sita. Intr-un vas se topesc ¾ din unt, se adauga faina, se pune treptat piureul de sfecla. Se subtiaza zeama in care au fiert sfeclele si se lasa sa fiarba la foc potrvit 20-25 minute. Se adauga sare dupa gust, zeama de lamâie si restul de unt. Se drege cu ou si smântâna. Pentru a da o culoare frumoasa acestei supe, se rade pe partea mica a razatoarei o bucata de sfecla cruda care se pune intr-o strecuratoare prin care se toarna supa fierbinte in castron. Aceasta supa-crema se serveste la masa cu crutoane de pâine prajita.

ShareTweet
Articolul precedent

Salata bulgareasca

Urmatorul Articol

Nicholas Gunn calatorie în muzica Marelui Canion

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Urmatorul Articol

Nicholas Gunn calatorie în muzica Marelui Canion

Un pas inainte spre anul 2000      Testul mileniului la Cernavoda

Inexplicabilul de lânga noi      Un fenomen si o drama

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.