• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 10 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 10 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de sfecla

Supa-crema de sfecla

14 noiembrie 1999
in Retete culinare
A A

2-3 sfecle de marime potrivita, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cartof, 1 lingura de faina, 80 g unt, 2 oua, 150 g smântâna, sare, ½ lamâie. Se curata zarzavatul si sfecla, care se taie in bucati, se spala si se asaza in oala cu apa la foc. Dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara, apoi se trec prin sita. Intr-un vas se topesc ¾ din unt, se adauga faina, se pune treptat piureul de sfecla. Se subtiaza zeama in care au fiert sfeclele si se lasa sa fiarba la foc potrvit 20-25 minute. Se adauga sare dupa gust, zeama de lamâie si restul de unt. Se drege cu ou si smântâna. Pentru a da o culoare frumoasa acestei supe, se rade pe partea mica a razatoarei o bucata de sfecla cruda care se pune intr-o strecuratoare prin care se toarna supa fierbinte in castron. Aceasta supa-crema se serveste la masa cu crutoane de pâine prajita.

ShareTweet
Articolul precedent

Salata bulgareasca

Urmatorul Articol

Salata cu carne de vita

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

Nicholas Gunn calatorie în muzica Marelui Canion

Un pas inainte spre anul 2000      Testul mileniului la Cernavoda

Inexplicabilul de lânga noi      Un fenomen si o drama

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 decembrie 1872 – Descoperirea „corabiei-fantoma” Mary Celeste

8 decembrie 2025

Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

Pelicule despre armatele care au dominat Antichitatea

8 decembrie 2025

Civilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...

Citeste mai departe
Blitz

Descoperiri de exceptie la Dobrovat

8 decembrie 2025

În spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Autofagia si postul intermitent

8 decembrie 2025

Ideea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...

Citeste mai departe
Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 decembrie 2025

8 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.