• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 19 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 19 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciuperci cu oua de prepelita

Ciuperci cu oua de prepelita

22 ianuarie 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

12 ciuperci, 12 oua de prepelita, o ceapa mica, 50 g morcov, patrunjel verde, sare, piper, oregano, 30 g cascaval ras.

Se spala ciupercile si se usuca. Se toaca fin coditele, iar palariile se pun într-o tava tapetata cu hârtie de copt. Ciupercile se pun la cuptor, la foc potrivit, 10 minute. Separat, se pune putin ulei într-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt, se caleste, apoi se pun coditele ciupercilor tocate, morcovul ras si se potriveste de sare, piper si oregano. Când sunt gata se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat, apoi se pune amestecul într-un bol. Ciupercile se scot de la cuptor, se umplu cu amestecul de legume, iar deasupra se pune un ou de prepelita în fiecare palarie si se presara cascaval ras. Se da din nou la cuptor, pâna se coace oul de prepelita.

 

Tarta cu dovleac

Pentru blat: 250 g faina alba, o lingura zahar brun, 3 linguri ulei, o lingura unt topit, o jumatate lingurita sare, 3 linguri apa rece.

Pentru umplutura: 2 oua, 200 g zahar brun, 400 g dovleac ras, o jumatate lingurita scortisoara macinata, 250 ml lapte de cocos, sare.

Într-un bol se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se adauga uleiul, untul topit si apa rece, se framânta pâna se omogenizeaza toate ingredientele. Se pune aluatul într-o folie si se lasa la rece 15 minute. Apoi într-o forma rotunda se întinde între doua foi de copt aluatul si se mai lasa din nou la rece 10 minute. Dupa aceea se coace la foc potrivit, pâna prinde o crusta. Umplutura se prepara într-un vas încapator. Se bat ouale cu zaharul, sarea si scortisoara pâna devin ca o crema lucioasa. Se adauga dovleacul ras, împreuna cu laptele de cocos, se amesteca usor pâna ce se omogenizeaza toate ingredientele, apoi se toarna peste tarta semicoapta si se da din nou tava la copt pentru înca 40 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 22-28 ianuarie 2024

Urmatorul Articol

Masti care redau tenului stralucirea

Articole Similare

Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Ingrijiri speciale

11 august 2025

Genele, cu lungimea, curbura si frumusetea lor amplifica aspectul deosebit al chipului....

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Pericolul nocturn al tenului stralucitor

11 august 2025

Daca va imaginati ca tendinta de a mânca noaptea se concretizeaza adesea...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Masti care redau tenului stralucirea

Cataplasma – un leac stravechi, mereu actual

Razboiul Stelelor, un science-fiction plin de aluzii istorice

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
Istorii

„Miserere mei, Deus”, o capodopera furata cu… urechea!

18 august 2025

Într-o epoca în care muzica sacra era învaluita în mister si restrictii,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.