150 g piept de pui, 2 linguri unt, 2 linguri sos de soia, 100 g faina, 75 g seminte susan, sare, piper.
Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute în cuptor, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sare, piper si semintele si se asaza pe o hârtie de copt. Puiul se taie felii, se da prin sosul de soia si se preseaza pe hârtia cu faina si susan, pe ambele parti. Se asaza puiul într-un singur strat într-un vas si se toarna pe deasupra untul topit. Se coace 40 de minute, turnându-se sosul din tava peste pui.
Tort de clatite
600 g foi de clatite, 500 ml frisca lichida, 3 linguri zahar pentru frisca, 2 linguri miere, fructe (afine, zmeura, mure), sirop de ciocolata, zahar pudra pentru decor.
Se bate smântâna pentru frisca împreuna cu zaharul. Se pune o clatita pe un platou, se unge cu putina miere. Se pune o a doua clatita, peste care se adauga fructe si frisca. Se repeta operatiunea pâna se termina frisca. Ultimul strat se pudreaza cu zahar si sirop de ciocolata. Se poate servi imediat.
Comentarii