• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 25 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 25 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Agresiunile iernii

Agresiunile iernii

17 ianuarie 2013
in Retete culinare
A A

Gerul, viscolul, ninsoarea nu sunt deloc prietenoase cu pielea dumneavoastra. Ceva mai expuse decat tenul sunt buzele predispuse adesea la crapaturi dureroase. Pentru a le preveni se impune, pe de-o parte, completarea dietei obisnuite cu suc de morcov. In lunile de iarna se recomanda cure de 10-15 zile pe luna cu cate 100 ml suc de morcov pe zi. Acesta ofera organismului elemente nutritive necesare si il si hidrateaza. De asemenea, cate o lingurita de miere de albine luata dimineata, timp de 10-15 zile pe luna fortifica organismul.

Pentru a ameliora suferinta generata de buzele uscate sau crapate se folosesc geluri speciale. Gelul de aloe vera este un bun emolient. Sau, un balsam cu continut ridicat de aloe vera.

La fel de eficient poate fi uleiul de ricin, aplicat in strat subtire. Tot in strat subtire, puteti aplica pe buze, de 3-4 ori pe zi, miere de albine, care hraneste pielea.

Inca o solutie: masati usor buzele cu o felie de castravete proaspat. Lasati sa actioneze timp de 20-30 de minute. Veti observa ca buzele devin mai fine si pielea lor se revigoreaza.

ECATERINA BATRANEANU

ShareTweet
Articolul precedent

Paste cu ton

Urmatorul Articol

Sosirea extraterestrilor si comertul mondial

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Urmatorul Articol

Sosirea extraterestrilor si comertul mondial

Arta, prada de lux a razboaielor

Visele, avertismente lansate in timpul somnului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

20 noiembrie 284 d.Hr. – Diocletian este proclamat împarat

23 noiembrie 2025

Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...

Citeste mai departe
Blitz

De la figuranti la superstaruri: povesti uimitoare ale actorilor

23 noiembrie 2025

Actori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...

Citeste mai departe
Blitz

Fragilitatea Eternului

23 noiembrie 2025

O expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Omul contemporan, între post si abuzul alimentar

23 noiembrie 2025

Celebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...

Citeste mai departe
Femina Club

Agresiunile sezonului rece

23 noiembrie 2025

Iarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 24-30 noiembrie 2025

23 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.