Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
Prima pagină » Anghinare fiarta
Mâncare specific frantuzeasca ce poate intra si în bucataria româneasca, cu succes. Se aleg foile interioare de anghinare, se fierb în apa clocotita usor sarata, asezându-se cu vârful în jos. Se scurg de apa si se servesc cu sos de iaurt.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...
Citeste mai departeSavantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...
Citeste mai departePrimul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...
Citeste mai departeConsumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...
Citeste mai departeExista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...
Citeste mai departeBERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii