Antricoatele se pun pe gratarul incins, taiate in portii, sau câte doua antricoate care se taie când sunt gata. Dupa gust, se servesc cu sos de pâine, cartofi sau legume sote
Prima pagină » Antricot de vaca la gratar
Antricoatele se pun pe gratarul incins, taiate in portii, sau câte doua antricoate care se taie când sunt gata. Dupa gust, se servesc cu sos de pâine, cartofi sau legume sote
550 g muschi file de porc, 200 g frunze proaspete de salvie,...
500 g penne, 500 g carne tocata vita-porc, 2 linguri ulei de...
1 kg cotlet porc, 8 coaste afumate de porc, 10 ciuperci champignon,...
700 g cartofi, 200 g brânza telemea, 200 ml smântâna de gatit,...
Capturat de armatele parlamentare, în urma unui sângeros razboi civil, Carol I...
Citeste mai departeÎn sfârsit, nominalizarile la editia de anul acesta a Oscarurilor au fost...
Citeste mai departeManagerul Muzeului National Brukenthal, Alexandru Chituta, a anuntat recent, într-o conferinta de...
Citeste mai departeCa este adevarat ori o impresie indusa de-a lungul timpului prin diverse...
Citeste mai departePentru a reda rapid stralucirea tenului puteti folosi cu multa eficienta masti...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti optimisti si va veti descurca în aceste zile cu...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii