• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ardei umpluti cu carne si ciuperci

Ardei umpluti cu carne si ciuperci

13 august 2015
in Retete culinare
A A

 1 kg carne tocata, 200 g ciuperci, 2 kg ardei gras, 1 pahar orez, 3 cepe mari, 3-4 linguri bulion, o legatura marar, 500 g rosii, 2 linguri faina, sare, piper.

 Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile tocate si se mai calesc si ele. Se adauga carnea si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se pun orezul, bulionul si mararul tocat marunt. Se asezoneaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la rece. Se spala ardeii, se taie cate un capacel si se scot cotoarele. Ardeii se umplu cu compozitia de carne. Se taie cate un capacel din rosii si se asaza deasupra fiecarui ardei. Se pun ardeii intr-un vas, in asa fel incat sa nu ramana prea mult spatiu intre ei, ca sa nu se rastoarne la fiert. Se adauga 1-2 linguri bulion si se completeaza cu apa. Se asaza deasupra o farfurie sau un capac mai mic, ca sa nu se ridice in timpul fiertului. Se fierb la foc mic aproximativ o ora. Dupa ce s-au fiert ardeii se prepara sosul astfel: intr-o craticioara se scoate zeama in care au fiert ardeii si se da in clocot. Se leaga doua linguri de faina cu apa rece, se adauga peste zeama si se amesteca continuu, ca sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat sosul, se da deoparte.

Tagliatelle cu surimi

 250 g surimi, o ceapa rosie, 1/2 ardei gras rosu, 200 ml vin alb, 100 ml apa, 5 catei usturoi, piper, 1/2 punga tagliatelle.

 Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand se inmoaie, se adauga ardeiul tocat, iar dupa 1 minut se pune si surimi taiat in bucati de aproximativ 2 cm. Se adauga vinul, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune usturoiul pisat si 100 ml apa. Se condimen-teaza cu piper, sare si se lasa sa scada zeama. ~ntre timp se pregatesc pastele, conform instructiunilor indicate pe ambalaj. La final se amesteca surimi cu pastele si se servesc fierbinti.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 17-23 august 2015

Urmatorul Articol

13 august 1926 – S-a nascut Fidel Castro Ruz

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

13 august 1926 – S-a nascut Fidel Castro Ruz

Filme puse la index

Colectie unica de ceramica neagra

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.