500 g muschi de vaca, 5 galbenusuri, 3 g piper pisat, 50 g verdeata, 250 g ceapa, 5 g boia de ardei, 20 g sare, 50 g unt, 2 g chimion, 80 g mustar, 50 g castraveti murati. Muschiul de vaca se curata de pielite, se taie in bucati mici si se trec prin masina de tocat cu sita mijlocie. Carnea tocata se pune intr-un vas si se adauga jumatate din cantitatea de piper pisat si sare, amestecându-se bine. Carnea astfel preparata se asaza pe un platou si la mijlocul fiecarei parti se formeaza un cuib unde se pun galbenusurile de oua. De jur imprejur se orneaza cu verdeata, ceapa taiata marunt, restul de piper pisat, boia de ardei si untul taiat in portii. Biftecul astfel preparat se serveste crud. Ca garnitura se serveste ceapa taiata marunt, patrunjel verde, mustar si castraveti murati.
Comentarii